`
Boatboot
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

SKOPLEIE

 

Våre BOATBOOT`s er laget av vegetabilsk garvede og vanntette Nubuck skinn av høy kvalitet. Skinn har en lang levetid og en tendens til å se enda bedre ut over tid, gitt at du behandler det fint.

Du har kanskje hørt at Nubuck skinn ikke tåler vann, og at det ville være et dårlig valg når du leter etter vanntett fottøy? Dette er et rykte vi ønsker å sette en stopper for en gang for alle.

Det er ikke noe problem i det hele tatt så lenge du vedlikeholder dine BOATBOOT`s med en skånsom børste, en klut med vann og litt beskyttende impregneringsspray en gang i blant. Vi anbefaler bruk av Fiber ProTector impregnering og du finner produktet ved å klikke her.

Spray dine BOATBOOT`s med impregneringsspray og la de tørke i romstemperatur i 24 timer. Ikke la de tørke i direkte sollys eller i nærheten av andre varme kilder. Etter denne behandlingen er det ingenting som hindrer deg i å bruke dine BOATBOOT`s i alle slags rufsevær.

Spray støvlene dine nå og da gjennom hele sesongen. Hvis du legger merke til at læret blir vått, er det bare å gi støvlene en ny runde med børste, klut og impregneringsspray.

En god investering for dine BOATBOOT`s i skinn er en skikkelig børste. Bruk børsten til å fjerne salt eller smuss fra overflaten og brush opp den myke Nubuck-skinn strukturen i ny og ne.

Vel, det var ikke så vanskelig, var det? Husk at jo mer kjærlighet og omsorg du gir dine BOATBOOT`s, jo lenger vil dere holde sammen!

 

 

Trykk ENTER for å søke