`
Boatboot
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

OM OSS

 

BOATBOOT - LETTE Å HA PÅ SEG I ALL SLAGS VÆR HELE ÅRET!

 

BOATBOOT er utviklet ved vårt lille "brygge kontor" belligende i den Norske skjærgården, et lite skritt fra vannkanten, omgitt av Måke skrik og bølgeskvulp.

Vi gjør vårt ytterste i å designe vanntette skinnstøvler av høy kvalitet som balanserer funksjon og mote.

For oss i BOATBOOT er fottøy et håndverk. Våre støvler kan bli sydd og lestet på en maskin i en skofabrikk, men for at resultatet skal kunne bli et par BOATBOOT`s, trenger man en god porsjon kunnskap gjennom hele prosessen.

Reisen fra idé til et par ferdige BOATBOOT`s er ganske lang, og det er ikke før vi føler oss trygge på hver eneste detalj at vi begynner å lage ferdige såler, lester, mønstre og stanser ut skinnet for videre produksjon.

Våre BOATBOOT`s er produsert på en liten fabrikk i Portugal, som vi har samarbeidet med i ganske lang tid nå. Våre kolleger på fabrikken gir oss et godt innblikk i utvikling og produksjonsprosessen og fabrikken opprettholder de aller høyeste krav til kvalitet og verdi skapende arbeid, på rettferdige og bærekraftige vilkår.

Gjennom nesten 30 år i fottøyindustrien har vi lært oss et par ting om vår virksomhet, som vi tror vil kunne påvirke våre BOATBOOT`s når du vel begynner å bruke de på et glatt båtdekk eller en brygge, på en gåtur langsmed kysten en våt og regntung sommerdag, eller på en sørpete rusle tur gatelangs med hunden.

BOATBOOT`s er vår store lidenskap, og vi bare elsker å jobbe med våre kolleger som føler den samme lidenskapen til fottøy som det vi gjør. Det er derfor vi produserer støvlene våre i nært samarbeid med fabrikken vår i Portugal, hvor de har lange tradisjoner av å produsere vanntett fottøy av høy kvalitet.

 

 

FABRIKKEN VÅR

Vi er veldig stolte av fabrikken som lager våre BOATBOOT`s, og vi har gjennom vårt nære samarbeid vært i stand til å bygge gode og langvarige relasjoner til hverandre. Fabrikken vi samarbeider med er en relativt liten fabrikk ute på landsbygda og garveriet som vi jobber med like i nærheten, leverer utelukkende vegetabilsk garvede storfe skinn i henhold til kravene fra REACH og Leather Working Groups forskriftene.

All vår produksjon ligger i Portugal og alle materialer og komponenter som tilrettelegges for vår produksjon finnes innenfor en radius på 20 km. Skinn, fôr, såler, skolisser og til og med skoboksene våre er laget rett rundt hjørnet. Den nære tilgangen på materialer gir oss en lokal, bærekraftig produktutvikling og produksjon som sikrer minst mulig miljøpåvirkning.

Beslutningen om å produsere våre BOATBOOT`s i Portugal er ikke bare en forsikring om kunnskap, godt håndverk og høy kvalitet, men også vår søken etter bærekraftig utvikling og produksjon.

Historie og tradisjon i Portugisisk sko produksjon er i dag kombinert med moderne fabrikker med innovative og moderne teknikker som fokuserer på en mer bærekraftig produksjon. Dette omfatter UV-lysrensing, fabrikkgjenvinningsanlegg, minimering av utslipp, gjenbruk av så mye materialer som mulig og selvforsyning av elektrisitet gjennom nye solcelleanlegg.

 

BÆREKRAFT

En bærekraftig utvikling og produksjon er noe vi virkelig verdsetter i vår virksomhet og vi er stolte av vår forsyningskjede som hovedsakelig forholder seg til lokal eller regional produksjon, med korte transporter og distribusjon utifra våre produksjons faseliteter.

 

PRODUKSJON TIL MARKED

Vår Portugal baserte produksjon gir oss en god mulighet til å forkorte distribusjonen til våre kunder i markedet og dermed redusere miljøpåvirkningen ennå mer. På grunn av Portugals medlemskap i EU transporteres støvlene våre med et fraktselskap som overholder EUs retningslinjer for utslipp og arbeidsforhold. Fraktselskapet vi bruker er også medlem av CSR som står for Corporate Social Responsibility og jobber for en bærekraftig utvikling, både miljømessig, sosialt og økonomisk.

 

ARBEIDSFORHOLD

Siden vi har all vår utvikling og produksjon i Portugal, kan vi vanligvis besøke fabrikken og våre leverandører 4 ganger i året, noe som gir oss full innsikt i hele produksjonsprosessen. Godt miljø og gode arbeidsforhold for alle ansatte er også av stor betydning for oss, og vi stimuleres derfor av å kunne samarbeide med en fabrikk som drives av mennesker som deler de samme verdiene som oss selv.

 

Trykk ENTER for å søke